Землетрус В Маняві : Na Zakarpatti Stavsya Zemletrus Unian : У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус.

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Ввечері 8 вересня у закарпатській області зафіксували землетрус. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Нагадаємо, ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Його виявили поблизу села манява .

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Zemletrus U Karpatah Vdruge Za Tizhden Zafiksuvali 8 Chervnya Rbk Ukrayina
Zemletrus U Karpatah Vdruge Za Tizhden Zafiksuvali 8 Chervnya Rbk Ukrayina from www.rbc.ua
Звернень від громадян до дснс не надходило. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Його виявили поблизу села манява . У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Ввечері 8 вересня у закарпатській області зафіксували землетрус. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері.

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського .

У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері. Сьогодні вранці у тернопільській області стався сильний землетрус. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Ввечері 8 вересня у закарпатській області зафіксували землетрус. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Звернень від громадян до дснс не надходило. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних.

В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Сьогодні вранці у тернопільській області стався сильний землетрус. Звернень від громадян до дснс не надходило. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської .

Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Zemletrus Dilo
Zemletrus Dilo from dilo.net.ua
Нагадаємо, ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Ввечері 8 вересня у закарпатській області зафіксували землетрус. За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району .

В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів.

За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Нагадаємо, ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Звернень від громадян до дснс не надходило. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Ввечері 8 вересня у закарпатській області зафіксували землетрус. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері.

Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Його виявили поблизу села манява . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Звернень від громадян до дснс не надходило.

Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Obval Budinku U Drogobichi Sud Vidpraviv Dvoh Komunalnikiv Pid Domashnij Aresht
Obval Budinku U Drogobichi Sud Vidpraviv Dvoh Komunalnikiv Pid Domashnij Aresht from gdb.rferl.org
Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. Сьогодні вранці у тернопільській області стався сильний землетрус. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського .

Звернень від громадян до дснс не надходило.

Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Сьогодні вранці у тернопільській області стався сильний землетрус. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Звернень від громадян до дснс не надходило. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. Ввечері 8 вересня у закарпатській області зафіксували землетрус. Нагадаємо, ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері.

Землетрус В Маняві : Na Zakarpatti Stavsya Zemletrus Unian : У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус.. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Звернень від громадян до дснс не надходило. За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2.

Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської  землетрус. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів.